Het toekomstbestendige bestuur

Indien het stroef loopt op een plek binnen de organisatie neemt het bestuur tijd voor reflectie en onderzoekt wat haar rol binnen deze situatie is. Er wordt open en transparant gecommuniceerd over dit proces, collega’s voelen zich hierdoor uitgenodigd om ook hun ownership te pakken. 

De focus binnen de organisatie ligt op groei, mogelijkheden, experimenteren, vertrouwen en verbinding. Jullie werken samen, in verbinding naar de betekenisvolle impact die jullie willen achterlaten.

De organisatie is een reflectie van jullie binnenwereld. Innoveren en groeien begint daarom bij de persoonlijke transformatie en groei van ieder lid. Het bestuur van de toekomst is zich bewust van zichzelf, haar omgeving, de essentie van de organisatie en de impact die zij achterlaat.  

Als bestuurslid ken je jouw hoogste potentieel en werk je vanuit jouw waarden. Deze waarden zijn binnen het bestuur gedeeld en er zijn beloften naar elkaar gemaakt op basis van de unieke waarden. 

De toekomstbestendige organisatie is een veilige en warme omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. Het hogere doel van de organisatie is bekend, mensen voelen zich betrokken bij dit doel en halen het beste uit zichzelf om het doel waar te maken, elke dag weer. Er wordt niet keihard gewerkt, er wordt gewerkt vanuit flow. Er is tijd voor rust, introspectie en reflectie net zoals er tijd is voor geïnspireerde actie. Er wordt bewust gewerkt vanuit een lange termijn visie die goed is voor mens en natuur.

Zijn jullie klaar voor de transformatie?

Bestuursprogramma

Je staat samen met jouw collega's aan het hoofd van een innoverende en vooruitstrevende organisatie. Als bestuur werken jullie goed samen maar er is een verlangen naar meer verbinding, impact, betekenis en vernieuwing. Jullie zijn zoekende hoe ieder afzonderlijk lid volledig in zijn, haar of hen authentieke kracht staat binnen de groep zodat het volledige potentieel benut wordt. Jullie willen groeien naar de sterke en inspirerende eenheid die de organisatie dagelijks inspireert en een betekenisvolle impact maakt.

We maken allereerst uitgebreid kennis om de krachten, uitdagingen en hulpvraag in kaart te brengen. Op basis van deze kennismaking creëer ik een programma op maat samen, uiteindelijk bepalen jullie welke onderdelen er wel en niet in de training terugkomen. De training start altijd met een dag intensief 1:1 werken met ieder bestuurslid. Hierdoor kunnen we tijdens de groepstraining een diepgang bereiken waardoor de transformatie groots en krachtig is. De potentiële onderdelen zien er als volgt uit:

1:1 retreat

Ieder bestuurslid start het programma met een 1:1 one day retreat. Tijdens dit retreat maak je verbinding met jouw hoogste potentieel en stemmen we af op jouw visie op leiderschap. We transformeren de blokkades en overtuigingen die jouw hoogste potentieel in de weg staan. De ochtend staat in het teken van (zelf)bewustzijn, reflectie en verbinding. De middag maken we een praktische vertaalslag naar jouw leiderschap en jouw rol binnen de organisatie.
 

Reading

Ieder lid ontvangt een Gene Keys reading bestaande uit een uitgebreid document en een begeleidende sessie van een uur. In de reading worden de thema’s van de relevante Gene Keys beschreven tezamen met de belangrijkste aspecten uit Human Design. Je kunt dit zien als een routebeschrijving naar de essentie van wie je eigenlijk al bent. Het enige doel van Gene Keys is om jouw unieke kracht naar voren te brengen. De reading staat vol inzichten, tools en informatie naar jouw authentieke en krachtige zelf. 
 

Training

We maken uitgebreid kennis om jullie krachten, grootste uitdagingen en de hulpvraag  te formuleren. Ik creëer vervolgens een training volledig op maat. Indien gewenst gaan we tevens een dag dieper in op de Gene Keys van jullie organisatie en op het krachtig(er) samenwerken als bestuur, geheel in afstemming met elkaar. 
De training duurt in ieder geval twee dagen en vindt plaats op een prachtige plek in het nationaal park  Kennemerland.


 

Mentorship

Het mentorship is een verlenging van het one-day retreat en de training die jullie hebben gevolgd. Het mentorship geeft ieder bestuurslid toegang tot vier uur coaching per maand om het geleerde te integreren in de praktijk en de transformatie van ieder lid en de organisatie door te zetten. Het mentorship neem je per drie of zes maanden af.  

 

 • Vanuit de essentie van de organisatie authentiek ondernemen?

 • Samenwerken in verbinding en op een manier waarin alle leden volledig in hun kracht staan?

 • Werken naar een betekenisvolle impact?

 • Jullie collega's vanuit vertrouwen de ruimte geven om te groeien, innoveren en experimenteren?

 • Bekend staan als warme en veilige organisatie?

Willen jullie...
stress-preventie-consultant_edited.jpg

Board
Training

Voor bestuurders die volledig zichzelf willen zijn terwijl ze een betekenisvolle impact creëren

Mijn belofte
 • Ieder lid staat in verbinding met haar, zijn of hen authentieke kern en essentie. De unieke boodschap is helder en is praktisch vertaald naar waarden en beloften. 

 • Jullie groeien als team dichter naar elkaar toe met vertrouwen en verbinding als sterke fundering. 

 • Iedereen voelt zich nauw verbonden met het hogere doel van de organisatie en jullie hebben de tools om dit praktisch te vertalen binnen de organisatie. 

 • We hebben oude (groeps)patronen doorbroken die jullie klein hielden, jullie benutten het volledige potentieel van het voltallige bestuur.

 • Bewust leiderschap leidt tot meer productiviteit, effectief werken en minder ziekteverzuim.

De voordelen voor jullie collega's
 • Een zichtbaar bestuur die iedere collega het vertrouwen geeft om zichzelf te zijn en haar, zijn of hun potentieel in te zetten.

 • Een veilige organisatie gebouwd op vertrouwen en verbinding. 

 • Plezier in samen groeien, experimenteren, fouten maken en successen vieren!

takecareofyourselfieAnouk10-min.jpg
Mijn aanpak
 • Ik ben jullie grootste supporter en tegelijkertijd een eerlijke spiegel.

 • 100% commitment richting jouw groei als bewuste leider en een bestuur in verbinding met elkaar.
   

 • Professionele coaching en 10 jaar lange ervaring in de financiële en coaching wereld.
   

 • Een persoonlijke aanpak afgestemd op de behoeften. 
   

 • Mijn energie is mijn hoogste prioriteit zodat ik jou op mijn allerbest kan dienen.
   

 • We werken doelgericht en in flow naar jullie gewenste doel. 

Minimalist Staircase_edited.jpg

Reviews

''Ik ben dichter bij mezelf komen te staan. Ik spreek me krachtig en authentiek uit en ik sta door onze samenwerking stevig voor mijn visie. Ik voel me rustig en tevreden over mijzelf en ik luister veel meer naar mijn gevoel, lichaam en intuïtie. Je was mijn grootste sponsor bent en 'right by my side', dat voelde heel fijn en waardevol. Dank je wel Anouk voor alles!! Ik heb zoveel geleerd de afgelopen maanden, dit is zo'n waardevolle ervaring geweest. Ik heb het gevoel dat ik een sterke fundatie heb gebouwd waar ik de rest van mijn leven iets aan ga hebben.''

 

Jessie - Head of People and Culture

Ben je enthousiast?

Ben je enthousiast over dit programma en wil je kennismaken en onderzoeken of Bewust Leiderschap voor jullie is weggelegd? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 48 uur contact met je op. 

Tot snel!