Over

DSC_0818%20copy_edited.jpg

Leuke weetjes en feiten:

  • Ik ben dol op dansen in de woonkamer en op de dansvloer

  • Droomt dagelijks over een boerderij in Drenthe

  • Vind het heerlijk om te reflecteren en intenties te zetten

  • Mijn voice memo's naar vriendinnen duren gemiddeld tussen de 5-10 minuten

Na mijn studies en mooie reizen startte ik mijn eerste baan bij een online beleggersbank. Via het management traineeship rolde ik op jonge leeftijd het management in. In een door mannen gedomineerde industrie merkte ik al snel dat ik de masculiene eigenschappen in mijzelf moest aanwakkeren. Dat ging lange tijd prima, maar ik begon mezelf en de feminiene eigenschappen als verbinding en zingeving langzaam maar zeker te verliezen. Nadat ik mezelf en de waarden die voor mij van belang zijn had teruggevonden richtte ik Take Care of Your Selfie op: een online platform en coaching gericht op millennials.

Voor ik het wist gaf ik workshops bij een aantal gerenommeerde bedrijven. Ik zag en zie in welke impact de workshops en de feminiene eigenschappen en energie op de werkvloer hebben: meer verbinding, meer menselijkheid, meer autonomie, minder hiërarchie en minder ziekteverzuim. 

In mijn werk met millenials kon ik mijn passie voor leiderschap niet kwijt en ik besloot een programma te creëren voor leiders. Het voelde niet passend om dit onder
TCOYS aan te bieden, een week later stond deze website live. In mijn aanbod breng ik mijn passies voor leiderschap, bewustzijn en stressmanagement samen. Ik werk in mijn programma samen met experts, samen vormen we een geheel. De samenwerkingen die ik aanga zijn oprecht en diepgaand. 

Daarnaast vind ik het geweldig om het (online) podium op te gaan en te inspireren over leiderschap, bewustzijn en stressmanagement. 

Mijn droom om internationaal te werken is inmiddels een feit. Ik werk voor klanten in Nederland, Berlijn en Antwerpen. Ben jij nieuwsgierig? Laten we dan een (virtueel)  kennis maken!

Contact

Heb je vragen of wil je over een ander onderwerp met mij in contact komen? Vul je gegevens en je vraag in via het contactformulier of neem contact op via onderstaande gegevens.
 
Anouk Schaap
Andries Copierstraat 102
1061SE Amsterdam


Tel: +31 (0)6 14 06 87 73
E-mail: hi@anoukschaap.nl 

Bank: NL14KNAB0408756586
KvK: 74546627
BTW: NL002050329B04

Je kunt binnen 48 uur een reactie verwachten!