top of page
DSC_6366_AnoukSchaap.jpg

OVER ANOUK

Het is haar kracht om een veilige omgeving te creëren zodat iedereen volledig zichzelf kan zijn en er mooie en authentieke gesprekken ontstaan. Anouk combineert haar corporate finance ervaring met haar passie voor leiderschap, ondernemen, bewustzijn en zelfontwikkeling als spreker, coach en trainer. Anouk is een sterke visionair als het gaat over leiderschap en helpt leiders hun organisatie future proof te maken.

Anouk heeft 10 jaar ervaring in Corporate Finance totdat ze haar eerste bedrijf oprichtte. De kennis en ervaring van zowel de corporate wereld als de wereld van ondernemen, bewustzijn en zelfontwikkeling brengt zij samen in haar werk als spreker, trainer en executive mentor. Door bewust leiderschap eigen te maken groeien leiders in zelfkennis en zelfleiderschap waardoor zij groeien naar excellent en betekenisvol werkgeverschap.

CONTACT

BEWUST LEIDERSCHAP

Bewust Leiderschap staat voor bewuste keuzes maken, zuivere keuzes recht uit het hart. Bewust kiezen betekent automatisch duurzaam kiezen: met een lange termijn visie om een positieve impact voor alles en iedereen te maken. Bewust Leiderschap gaat voorbij het individu, het gaat over het grote geheel waar je als leider jouw rol in mag vervullen. Bewust Leiderschap vertaalt zich naar goed werkgeverschap, een veilige werkcultuur en een positieve impact op moeder aarde.

Het werken met CEO’s, Business Owners en leiders op verschillende lagen in organisaties geeft haar veel inzicht en inspiratie. Het meest opvallende is dat de meesten kiezen vanuit angst. Losbreken van het systeem gebaseerd op angst is volgens haar dan ook de grootste uitdaging waar we momenteel voor staan. Leiders mogen vanuit vertrouwen en overvloed kiezen voor een bewuste impact zonder de angst om er zelf op achteruit te gaan.

Anouk is spreker, trainer en executive mentor. Ben je benieuwd naar mogelijkheden om samen te werken? Neem contact op via onderstaand formulier. 

Bewust Leiderschap.jpg

Heb je vragen of ga je graag in gesprek over Bewust Leiderschap? Vul je gegevens en je vraag in via het contactformulier of neem contact op via onderstaande gegevens.
 
Home of Conscious Leadership
Andries Copierstraat 102
1061SE Amsterdam


Tel: +31 (0)6 14 06 87 73

E-mail: hi@anoukschaap.nl 

KvK: 74546627
BTW: NL002050329B04
Bank: NL14KNAB0408756586

Je kunt binnen 48 uur een reactie verwachten!

bottom of page