top of page
Anouk Schaap - Leadership.jpg BW.jpg

OVER ANOUK

Strategisch denken is haar kracht. Het Woord is haar bron. In haar rol als Executive Mentor brengt ze een fris en krachtig perspectief in de bestuurskamers. Anouk ondersteunt topleiders te werken aan hun leiderschap. Ze inspireert zich door de wetenschap, onderzoek en eeuwenoude leiderschapsmodellen uit de Bijbel.

Rotsvast leiderschap gaat over de perfecte, stevige fundering van waaruit jij bouwt als mens en leider. Het bouwen van deze fundering begint bij zelfkennis: weten wie je bent en weten hoe je denkt. Deze kennis is de start voor leiderschap gevuld met zingeving en impact. Anouk begeleidt topleiders en hun organisaties in de bouw van dit fundament.

Anouk koos een zeer nauwe weg voor haar persoonlijke leven dat zich tevens vertaalt naar haar bedrijf en visie op leiderschap. Je leest haar verhaal via deze blog. Ze heeft haar focus op zelfontwikkeling en het dienen van leiders. Ze studeert dagelijks, in de overtuiging dat haar groei de groei van haar klanten is. Ze daagt zichzelf en haar overtuigingen uit om haar eigen denken te vernieuwen en te excelleren in haar leiderschapsrol. Anouk werkt zowel voor scale-ups als voor corporates en floreert in bestuurskamers.
 

Voordat Anouk begon met ondernemen werkte ze jarenlang binnen de financiële sector in verschillende management functies. Ze ondersteunde onder andere het bestuur van een beursgenoteerde onderneming in haar rol als vicevoorzitter van de Ondernemingsraad.  

Anouk werkt als Executive Mentor en Public Speaker. Ben jij of is jouw organisatie opzoek naar frisse perspectieven en een strategische aanpak gebaseerd op eeuwenoude succesvolle modellen? Neem contact op via onderstaand formulier.

Foto: Sonja Luesing

CONTACT

Heb je vragen of ga je graag in gesprek met Anouk? Vul je gegevens en je vraag in via het contactformulier of neem contact op via onderstaande gegevens.
 
Home of Conscious Leadership
Andries Copierstraat 102
1061SE Amsterdam


Tel: +31 (0)6 14 06 87 73

E-mail: hi@anoukschaap.nl 

KvK: 74546627
BTW: NL002050329B04
Bank: NL14KNAB0408756586

Je kunt binnen 48 uur een reactie verwachten!

bottom of page