Over

takecareofyourselfieAnouk8.jpg

Officiële bio en cijfers:

  • Geboren in 1985

  • Opgegroeid in het pittoreske Ter Aar (ZH)

  • Gestudeerd aan de HvA en de Franse Business School EDHEC

  • 1.84 meter lang

Na mijn studies en mooie reizen startte ik mijn eerste baan bij een online beleggersbank. Via het management traineeship rolde ik op jonge leeftijd het management in. In een door mannen gedomineerde industrie merkte ik al snel dat ik de masculiene eigenschappen in mijzelf moest aanwakkeren. Dat ging lange tijd prima, maar ik begon mezelf en de feminiene eigenschappen als verbinding en zingeving langzaam maar zeker te verliezen. Nadat ik mezelf en de waarden die voor mij van belang zijn had teruggevonden richtte ik Take Care of Your Selfie op: een online platform en coaching gericht op millennials.

Voor ik het wist gaf ik workshops bij een aantal gerenommeerde bedrijven. Ik zag en zie in welke impact de workshops en de feminiene eigenschappen en energie op de werkvloer hebben: meer verbinding, meer menselijkheid, minder hiërarchie, meer autonomie en minder ziekteverzuim. Ik bied een in-company programma voor meer (werk)geluk en minder stress en een bewust leiderschap programma voor vrouwelijk leiders in sectoren die door mannen gedomineerd worden. Op deze manier kunnen de feminiene waarden in de organisaties worden verankerd. Mijn rol is deze vrouwen dichtbij zichzelf te brengen en te houden zodat zij vanuit rust en vertrouwen kunnen werken en leiden en al hun collega's en omgeving inspireren. 

Daarnaast vind ik het geweldig om het (online) podium op te gaan en te inspireren over onderwerpen als well-being, stressmanagement, mindset en bewust / feminien leiderschap. 

Contact

Heb je vragen of wil je over een ander onderwerp met mij in contact komen? Vul je gegevens en je vraag in via het contactformulier of neem contact op via onderstaande gegevens.

 

Anouk Schaap

Tel: +31 (0)6 14 06 87 73

E-mail: anouk@takecareofyourselfie.nl

Je kunt binnen 48 uur een reactie verwachten!