top of page

Ben jij de future-proof leider die het verschil gaat maken?

Deze eendaagse leiderschapstraining is voor leiders die:
 • willen groeien naar excellent leiderschap
 • een toekomstbestendige organisatie willen neerzetten die bekend staat om een veilige, inclusieve en inspirerende werkomgeving
 • willen leiden en aansturen vanuit vertrouwen
 • een betekenisvolle impact willen achterlaten 
 • hoog willen scoren op het gebied van employer branding

Excellent leiderschap en het creëren van een veilige en inspirerende werkomgeving voor betekenisvolle groei begint bij zelfkennis en zelfleiderschap. In een dagprogramma met verdieping werk jij in één dag aan jouw leiderschap. Samen maken we een plan van aanpak dat jij in de maanden daarna zelf implementeert.

Dit eendaagse programma is gecreëerd voor CEO's en directeuren die na onze samenwerking gefocust en gedisciplineerd zelf aan de slag gaan.
Het leiderschap van morgen

Met deze bewustwording stel je nieuwe vragen en ga jij als leider en daarmee jouw organisatie de transformatie aan. Wat is het uiteindelijke doel van de organisatie?  Handel je consequent vanuit jouw kernwaarden? Neemt jouw organisatie haar volledige verantwoordelijkheid voor de acties en impact die zij achterlaat?

Ben jij de leider van de toekomst die de organisatie future-proof maakt?

Leiderschap begint bij bewustwording, bij jouw kern. Wat voor leider ben jij? Op welke gebieden mag jij groeien? In hoeverre neem jij verantwoordelijkheid over jouw zelfleiderschap?
 
De leider van de toekomst is zich bewust van zichzelf en neemt de volledige verantwoordelijkheid over de impact die zij creëert via haar leiderschap en de organisatie.

Leiderschap betekent ownership nemen. Ownership noem ik ook wel own-your-ship: de volledige verantwoordelijkheid nemen voor jouw overtuigingen en gedachten waar jouw acties, gedrag en impact op gebaseerd is. Leiderschap start bij het naar binnen keren zodat je authentiek en vanuit jouw kern jouw leiderschap met de buitenwereld kan delen. Nieuwe perspectieven en ideeën starten bij een nieuwe manier van kijken, dit vergt een nieuw niveau van bewustzijn.

One-Day Leadership Course_edited_edited.jpg

One-day
Leadership course

Voor leiders die volledig zichzelf willen zijn terwijl ze een betekenisvolle impact creëren

One-Day Leadership Course_edited.jpg
Wat levert deze investering jou op?
 
 • Zichtbaar inspirerend leiderschap
 • Helderheid en focus op jouw lange termijn visie en de impact die jij wilt creëren 
 • Rust ondanks alledaagse hectiek
 • Groei in zelfkennis: de enige weg naar inspirerend leiderschap en goed werkgeverschap
 • Vertrouwen in jezelf en jouw leiderschap skills
 • Een sterke fundering waar jij al jouw keuzes en aanpak op gaat baseren
Eendaags programma

De ochtend staat in het teken van jou, zelfreflectie en zelfleiderschap. We onderzoeken waar jouw grootste groei ligt en transformeren de overtuigingen die jouw groei in de weg staan. Je staat na deze ochtend dichter in verbinding met jouw unieke talenten, de boodschap die jij te delen hebt en jouw kernwaarden. Dit vormt de basis voor inspirerend leiden vanuit rust, zonder de lange termijn visie uit het oog te verliezen in de alledaagse hectiek.

De middag maken we een praktische vertaalslag. Jij bent het startpunt van goed werkgeverschap en een veilige cultuur van vertrouwen, we formuleren de acties en doelen die daarbij horen. Je gaat naar huis met een concreet plan en tools die je ondersteunen om deze dit zelf in de praktijk te brengen*. Na twee weken hebben we follow-up call waarin we bespreken hoe het gaat en waar je tegenaan loopt. 


* Merk je na een tijdje dat je behoefte hebt aan support bij het integreren van de eendaagse course dan kun je het mentorship afnemen. Het membership is exclusief voor leiders die eerder met mij hebben samengewerkt. 

Over mij en mijn aanpak
 • Ik ben jouw grootste supporter en tegelijkertijd een goudeerlijke spiegel zodat je echt groeit in jouw (bewuste) leiderschap. 
   

 • ​100% commitment om jou te ondersteunen in jouw groei naar excellent werkgeverschap en een betekenisvolle impact.
   

 • 10 jaar ervaring in Corporate Finance (in Nederland, België en Frankrijk) als leider. Ik ken jouw werkomgeving en uitdagingen en heb daar mijn aanpak op afgestemd zodat jij de tools hebt om het geleerde in de praktijk kunt brengen.
   

 • Een persoonlijke aanpak afgestemd op jouw organisatie gebaseerd op bewustzijns- en leiderschapsmodellen, onderzoek en theoretische kennis.
   

 • Werken op bewust en onbewust niveau naar inspirerend leiderschap en werkgeverschap en starten daarvoor bij zelf-leiderschap.

Ik geloof dat leiderschap start bij jou en met de zelfkennis die jij over jezelf hebt. Goed leiderschap en werkgeverschap kan niet bestaan zonder zelfbewustzijn en zelfleiderschap, jouw organisatie kan niet verder groeien dan dat jij bent. Daarom start bewust leiderschap altijd bij jou, de kern van inspirerend leiderschap. De organisatie van de toekomst inspireert haar werknemers om helemaal zichzelf te zijn waardoor innovatie en creativiteit groeit. De organisatie van de toekomst handelt vanuit vertrouwen in haar werknemers, zichzelf en haar toekomstvisie. De organisatie van de toekomst maakt een impact waar alles en iedereen baat bij heeft. Deze groei start bij jou als leider die ieder proces bewust en onbewust beïnvloed

Er zijn maandelijks drie plekken beschikbaar voor deze one-day course. Wil jij groeien naar marktleider in leiderschap en een veilige en inspirerende werkomgeving voor betekenisvolle groei creëren? Klik op onderstaande knop zodat we een match call inplannen. We werken alleen samen als er een match is van beide kanten en jij openstaat voor een persoonlijke aanpak.

De investering voor deze dag en follow-up call bedraagt
1.750,- exclusief BTW. 

Na on
ze samenwerking kun je altijd doorstromen naar het mentorship of het zes maanden programma

We werken een dag samen op een inspirerende locatie nabij Haarlem van 10:00 uur - 16:00 uur.
De follow-up call van 90 minuten is online. De dag is volledig verzorgd met koffie, thee, gezonde snacks en een heerlijke lunch.

One-Day Leadership Course_edited_edited.jpg

Reviews

''I followed the 1 day conscious leadership retreat with Anouk. It was an atypical and mind-shifting experience, unlike any other coaching I took before. The retreat gives access to concrete tools, suggestions and new routines to find (back) both rest and confidence as a leader. I warmly recommend this beautiful and powerful program.''

Erik - CEO

bottom of page