top of page
Bewust leiderschap_anouk-schaap.jpg

"No strategy will be 
successful if  

leadership fails"

― Anouk  Schaap

Het
aanbod

Executive Mentoring.jpg

BEWUST LEIDERSCHAP

Executive Mentoring

Je staat aan het roer van jouw organisatie of team en je bent op zoek naar de juiste balans. Je ervaart het als een uitdaging om de dagelijkse drukte te stroomlijnen met jouw lange termijn visie. Je streeft ernaar om gezien te worden als inspirerende leider en zoekt naar de tools om dat in de praktijk te brengen. Je wilt een veilige, inclusieve en inspirerende werkomgeving creëren en weet dat je, om dit te bereiken, jezelf nog beter moet leren kennen.

Wil jij de leider van de toekomst zijn? Lees dan verder hoe Anouk jou hierin begeleidt. 

Anouk Schaap TNW.jpeg

PUBLIC SPEAKING

Key-note talk

Anouk weet haar publiek keer op keer te raken door haar persoonlijke aanpak en sterke visie op leiderschap. Door het onbewuste bewust te maken via leiderschapsmodellen en haar vernieuwende aanpak initieert ze verandering. De toekomst is alleen voor organisaties die bewust kiezen voor impact boven winst, het collectief boven het individu en lange termijn visie boven korte termijn overwinningen. Organisaties veranderen alleen als de leiders veranderen. Zoek je een inspirerende spreker met een frisse blik op leiderschap voor jouw

(in-company) event? Lees dan verder.  

Public speaker Anouk Schaap.jpg

IN-COMPANY TRAININGEN

Leiderschapstraining

Als snelgroeiende en innovatieve organisatie staan jullie voor mooie uitdagingen. Om op de lange termijn innovatief en relevant te blijven is het van groot belang om een werkcultuur van verbinding en vertrouwen te creëren. Zichtbaar, authentiek en inspirerend leiderschap op alle lagen in de organisatie is hier van ongekend belang. Leiders worden uitgenodigd en uitgedaagd om te groeien in zelfkennis, kwetsbaarheid en het nemen van volledig eigenaarschap. Om als organisatie te groeien naar excellent werkgeverschap, een veilige werkcultuur en om een betekenisvolle impact te creëren moeten leiders groeien: een organisatie groeit zo ver als haar leiders zijn.

stress-preventie-consultant_edited.jpg

Betekenisvolle impact
start bij bewust-zijn  

Leiderschap begint bij bewustwording, bij jouw essentie. Wie ben jij? Wie wil jij zijn? Hoe ga je vanuit die authentieke plek jouw ruimte innemen en impact maken? Wat kom jij brengen en wat wil jij ontvangen?
 
Bewustzijn begint bij het naar binnen keren, bij jezelf recht in de spiegel aan kijken. Zonder filters en zonder wegkijken. De leider van de toekomst is zich bewust van zichzelf. Leiderschap is ownership (Anouk noemt het graag own―your―ship): de volledige verantwoordelijkheid nemen voor jouw overtuigingen en gedachten waar jouw acties, gedrag en impact op gebaseerd is. Leiderschap start bij het naar binnen keren zodat je authentiek en vanuit jouw essentie jouw leiderschap met de buitenwereld kan delen. Nieuwe perspectieven en ideeën starten bij een nieuwe manier van kijken. Langdurige, authentieke impact, innovatie en groei start bij bewustwording.  

Own-your-ship
Taking full responsibility of your beliefs, thoughts, actions, emotions, direction and impact.

Met deze bewustwording stel je nieuwe vragen en gaan jullie als organisatie de transformatie naar excellent werkgeverschap aan. Wat is de essentie van de organisatie? Is er een goede balans tussen geven en nemen? Tussen masculiene en feminiene energie? Handelen jullie consequent uit de waarden van de organisatie? Neemt de organisatie haar volledige verantwoordelijkheid voor haar acties en impact?

De expertise die Anouk de afgelopen jaren heb opgebouwd wil ze doorgeven aan de leiders en organisaties van de toekomst. Ze heeft gekozen om met leiders te werken zodat ze een ripple effect creëer en daarmee een duurzame impact maakt. Ze gelooft in krachtige samenwerkingen, ze werkt daarom met experts die ze in haar werk laat aanhaken waar zij toegevoegde waarde ziet.

Benieuwd hoe ze jou kan helpen?

Klanten &
Samenwerkingen

takecareofyourselfie-mintcourse.png
takecareofyourselfie-growthcircle.png
Copy of LinkedIn banner.png
Capital C outline.png
equals_logo and sublogos_equals_logo_blauw.png
Logo-MCI-Spacing-SM.png
FOSBURY-SONS.png
Copy of LinkedIn banner (1).png
Copy of LinkedIn banner (2).png
SOCIAL CONSCIOUSNESS (Instagram Post (Square)) (1).png
Soho-house-logo-zonder-achtergrond_edite
takecareofyourselfie-thenextweb.png
bedrock_magazine_logo.png
Appel.png
HBZBC logo.png
image001.png

Sociale Media

HAPPY 2023.png
Anouk leadership.png
Social media posts (1).png
How to fix a toxic company culture.png
bottom of page