Bewust

Leiderschap

De afgelopen eeuwen werd het leiderschap overheerst door masculiene waarden en eigenschappen. Resultaatgerichtheid, competitie en macht zijn hier voorbeelden van. Als masculiene waarden overheersen ga je je onbewust conformeren aan de meerderheid, waardoor je jouw authenticiteit kunt verliezen. Jouw authenticiteit is jouw grootste kracht om het verschil te maken en grote veranderingen te realiseren. 

Feminiene eigenschappen zoals verbinding, inclusiviteit, vertrouwen en vrijheid zijn afgestemd op het grotere geheel, op het samen doen en het draait om de relatie. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat deze eigenschappen niet kunnen ontbreken om een positieve impact te maken. Sterker in verbinding komen met deze eigenschappen is key voor de bewuste leider.

Je niet meer conformeren aan de meerderheid maar je juist verbinden met jouw authentieke kracht is de sleutel naar duurzame impact. Je verbinden met zowel jouw masculiene als jouw feminiene waarden zorgt ervoor dat je op een daadkrachtige en tegelijkertijd duurzame manier impact maakt. 

Tijd voor verandering

Vier maanden programma

Ben jij...
Een vrouwelijk CEO, founder of impactmaker? En klaar voor een verdieping in de relatie met jezelf zodat je een verdieping en meer impact maakt in de (professionele) relaties met anderen? Wil jij een nieuwe balans vinden in jouw masculiene en feminiene kracht en daarmee een duurzame impact te maken binnen jouw domein of organisatie? 

In het bewust leiderschap programma gaan we vier maanden met de onderstaande thema's aan de slag. 

Bewustzijn

Bewust leiderschap begint bij bewust zijn. Hoe bewust ben jij van jouw gedachten en acties? Wat is jouw rol binnen relaties en welke impact heeft dit op jouw leiderschap?

Kun je stilstaan om vooruit te komen? Vanuit bewustwording maak jij nieuwe, bewuste keuzes en leid je met oog voor jezelf en jouw omgeving. Bewustzijn is de eerste stap naar verandering.

 

 

Verbinding

De verbinding met jezelf staat centraal in alles wat we doen. De verbinding met jouw bewuste en onbewuste en de verbinding met jouw gevoel en intuïtie.

In hoeverre sta jij met jouw kracht en schaduw in verbinding en weet je die in te zetten? Sta jij in verbinding met zowel jouw masculiene als feminiene waarden? En vanuit welke plek maak jij verbinding met de ander? Dit zijn voorbeelden van vragen die we vanuit bewustzijn beantwoorden.

Authenticiteit

Vanuit bewustzijn en verbinding sta je dichterbij jezelf, jouw gevoel en de kernwaarden van waaruit jij wilt leven, kiezen en werken. We maken een verdieping in jouw kernwaarden en hoe deze zich vertalen naar de praktijk. 

Leiderschap

De kracht van bewust leiderschap schuilt in de reis die je naar binnen maakt en van daaruit krachtig en authentiek naar buiten treedt.
Een bewuste leider draagt de volledige verantwoordelijk over zichzelf en haar keuzes. Ze is bewust van zichzelf en inspireert haar omgeving hetzelfde te doen. Een bewuste leider creëert een veilige omgeving waar ruimte is voor innovatie en duurzame groei.

 

 • Gaan staan voor wie je bent en wat jij wilt?

 • Jouw authentieke kracht ontdekken en jouw zelfvertrouwen omarmen?

 • Bewuste keuzes maken vanuit innerlijke kracht en authenticiteit?

 • Jezelf schaamteloos op de eerste plaats zetten zodat jij een duurzame impact kunt maken?

 • De authentieke leider in jou alle ruimte gaan geven? 

Wil jij?
stress-preventie-consultant_edited.jpg

Het programma

Persoonlijke

sessies

Iedere maand staat er één thema centraal waar je in de persoonlijke sessie aan werkt. Je hebt twee sessies per maand, in totaal negen 1-op-1 sessies van 90 minuten. 

In deze sessies gaan we naar wie jij in de kern bent, hoe jij jezelf ziet en of jij jezelf volledig mag zijn. Je leert vertrouwen op jouw intuïtie en innerlijke wijsheid. Gedurende de sessies groei je in zelfbewustzijn, van jouw gedachten, acties en gevoelens. Waar wil jij verandering in brengen en welk deel wil jij versterken? 

Het vertrouwen in jezelf, jouw eigenwaarde en bewustzijn groeit in deze periode.  
 

Support

Elke maandag en vrijdag hebben we contact via WhatsApp. Jij bepaalt jouw weekdoelen en vrijdag vieren we de successen. Jouw groei is zo wekelijks zichtbaar. Loop je tussentijds tegen dingen aan, ben ik er voor jouw vragen of om te sparren.

Reading

Je krijgt een Gene Keys/ Human Design reading waarbij je een inzicht krijgt in al jouw sterke punten en jouw uitdagingen. Je ontvangt de reading met een begeleidende sessie met Lysanne van Gene Keys Nederland en mijzelf. Deze reading is een eye-opener en geeft zowel persoonlijk als professioneel richting en inzichten. De sessie vindt online plaats.

Groepssessies

We komen vier maal als groep samen. Met jou starten er andere vrouwelijk leiders. Omdat we ook van elkaar leren komen we ook als groep samen. Ik vul deze sessies in op basis van de behoeften uit de groep.

Meditaties

We werken op bewust niveau. Onbewust gebeurt er echter ook veel. Om de veranderingen te verankeren werken we ook met meditaties zodat de verandering op zowel bewust als op onbewust niveau wordt vastgelegd. De meditaties zijn van jou en kun je onbeperkt gebruiken.

Opstelling

Aan de hand van ons vier maanden doel onderzoek je met Veronika Nab welke elementen en mensen daarin van invloed zijn. Deze geef je concreet een plek in de ruimte. Zo krijg je visueel een beeld van wat er speelt.

Zo ontstaan er verrassende inzichten die een nieuwe kijk geven op de situatie. De sessie vindt in Amsterdam plaats.

Mijn belofte
 • Je bent je bewust van jouw gedachten, acties en ervaringen en de impact ervan op jouw leiderschap.

 • Je hebt de grootste blokkade die jou tegenhoudt om in je kracht te staan aangepast op bewust en onbewust niveau. 

 • Je kent en staat in verbinding met jouw persoonlijke waarden en hebt ze in jouw leiderschap geïmplementeerd. 

 • Je staat in verbinding met jouw feminiene waarden waardoor je daadkracht én compassievol leidt.

 • Je hebt jouw persoonlijke tribe aan vrouwen voor support en aanmoediging. 

De voordelen voor jouw werkgever
 • Een krachtige vrouwelijk leider brengt innovatie en doorbreekt patronen die de organisatie tegenhouden in groei

 • Een zichtbaar vrouwelijk rolmodel trekt meer vrouwelijk leiders aan

 • Feminien leiderschap leidt tot meer productiviteit, effectief werken en minder ziekteverzuim. 

takecareofyourselfieAnouk10-min.jpg
 • Ik ben jouw grootste supporter en tegelijkertijd jouw eerlijke spiegel.

 • 100% commitment richting jouw groei als bewuste leider.
   

 • Professionele coaching en 10 jaar lange ervaring in de corporate en coachingswereld.
   

 • Een persoonlijke aanpak, geen vaste programma's of regels.
   

 • We werken op bewust en onbewust niveau en in zachtheid naar jouw einddoel.

Het eerstvolgende Bewust Leiderschap Programma start in september 2021Er worden maximaal acht vrouwelijk leiders geselecteerd. De investering voor het programma in jezelf bedraagt €4.997* (excl. BTW).

Het volgende programma begint in januari 2022, je kunt jouw plek alvast reserveren.

*Het is mogelijk om in termijnen te betalen of de betaling via jouw werkgever te laten verlopen. 

Reviews

takecareofyourselfieAnouk8_edited.jpg

"Recentelijk gestart als coachee bij Anouk en wat een gave journey is dat! Anouk weet in al haar zachtheid de juiste groei en leerpunten bloot te leggen. De reis om in alle zachtheid mijn eigen krachtige vrouwelijkheid te ontdekken en mogen omarmen. Door Anouk leer ik dicht bij mijzelf te komen en te blijven, maar vooral hoe ik mijzelf in zachtheid staande kan houden in harde wereld. Een coachtraject die ik iedereen gun, maar ik hoop vooral dat ook andere vrouwen dit zichzelf gunnen. Dankjewel lieve Anouk, jouw coaching is echt next level. 

Daphne

Ben je enthousiast?

Ben je enthousiast over dit programma en wil je kennismaken en onderzoeken of het Bewust Leiderschap programma iets voor jou is? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 48 uur contact met je op. 

Ik neem binnen 48 uur contact met je op!