Bewust
Leiderschap management

Voor leiders die volledig zichzelf willen zijn terwijl ze een betekenisvolle impact creëren

Ben jij de leider van de toekomst?

Je staat aan het roer van jouw organisatie of team en je bent constant opzoek naar de juiste balans. Je ervaart het als een uitdaging om de dagelijkse drukte te stroomlijnen met jouw lange termijn visie. Je streeft ernaar om gezien te worden als inspirerende leider en zoekt naar de tools om dat in de praktijk te brengen. Je wilt een veilige, inclusieve en inspirerende werkomgeving voor iedereen creëren en weet dat je, om dit te bereiken, jezelf als eerste nog beter moet kennen. Een inspirerende en toekomstbestendige leider beheerst over ene grote mate van zelfkennis en zelfleiderschap. Jij bent klaar om daar stappen in te maken. 

Je bent bereid om de volgende stap te zetten en bereid om hier tijd en ruimte voor te maken. Je weet dat als jij persoonlijk groeit, jouw organisatie of team automatisch met je mee groeit. 

Dit programma van vijf maanden is voor CEO's, Business Owners en Leiders die een volledig zichzelf willen zijn terwijl ze een betekenisvolle impact creëren
Het leiderschap van morgen 

Met deze bewustwording ga jij en met jou de organisatie een transformatie aan. Wat is de essentie van de organisatie? Is er een goede balans tussen geven en nemen? Tussen masculiene en feminiene energie? Handelen jullie consequent uit de waarden van de organisatie? Neemt de organisatie haar volledige verantwoordelijkheid voor haar acties en de impact die zij achterlaat?

Ben jij de leider van de toekomst die de transformatie aangaat?

Leiderschap begint bij bewustwording, bij jouw essentie. Wie ben jij? Wie wil jij zijn? Hoe ga je vanuit die authentieke plek jouw ruimte innemen en impact maken? Wat kom jij brengen en wat wil jij ontvangen?
 
Bewustzijn begint bij het naar binnen keren, bij jezelf recht in de spiegel aan kijken. Zonder filters en zonder wegkijken. De leider van de toekomst is zich bewust van zichzelf.

Leiderschap betekent ownership nemen. Ownership noem ik ook wel own-your-ship: de volledige verantwoordelijkheid nemen voor jouw overtuigingen en gedachten waar jouw acties, gedrag en impact op gebaseerd is. Leiderschap start bij het naar binnen keren zodat je authentiek en vanuit jouw essentie jouw leiderschap met de buitenwereld kan delen. Nieuwe perspectieven, innovatie en ideeën starten bij een nieuwe manier van kijken. Duurzame impact en groei start bij bewustwording.  

Welke reis ga je afleggen?

Remembrance

Bewust leiderschap begint bij bewust-zijn. Hoe bewust ben jij van jouw gedachten en acties? Wat is jouw rol binnen relaties en welke impact heeft dit op jouw leiderschap?
Bewust leiderschap begint bij bewust zijn. Om stil te staan wie jij in de essentie bent, waar jouw vuur van gaat branden en welke boodschap jij te delen hebt. Je keert deze maand naar binnen en maakt verbinding met jouw authentieke zelf.

Reconnect

De verbinding met jezelf staat centraal in alles wat we doen. De verbinding met jouw bewuste en onbewuste zelf en de verbinding met jouw gevoel, intuïtie en jouw essentie. Je verbindt je met jouw innerlijke kracht, jouw waarden en jouw purpose. Via de Gene Keys reading heb je toegang tot de routebeschrijving naar de essentie wie je eigenlijk al bent. Het biedt je handvaten en tools om jouw hoogste potentieel te leven.

Rise

We maken de shift van zijn naar doen. Je staat letterlijk en figuurlijk op: vanuit jouw essentie, waarden en hogere doel. Je gaat je uitspreken vanuit de verbinding met jouw ware zelf. We vertalen jouw waarden naar actiepunten. We onderzoeken hoe jouw hogere doel tot uiting mag komen in jouw aanbod, leiderschap of onderneming. 


 

Radiate

Je gaat volledig belichamen van alles wie jij bent en waar jij voor staat. De keuzes die je maakt gaan van nature. Je spreekt vanuit jouw innerlijke kracht. We vieren waar je de bewuste leider al volledig hebt omarmd en onderzoeken op welke gebieden je dit verder mag doorvoeren.

 

 • Groei in zelfkennis en zelfleiderschap dat zich doorvertaald naar jouw professionele leiderschap

 • Zichtbaar authentiek leiderschap

 • Helderheid en focus op jouw visie en de impact die jij wilt creëren 

 • Groei in zelfkennis: de enige weg naar excellent leiderschap

 • Vertrouwen in jezelf en jouw leiderschap skills

 • De sterke fundering waar jij al jouw keuzes en aanpak op gaat baseren

Wat levert deze investering jou op?
Bewust leiderschap.jpg

Het vijf maanden programma

Persoonlijke
sessies

Jij bepaalt naar welk doel we samenwerken, de thema's spelen daar een natuurlijke rol in.
We hebben iedere twee weken een online call van 90 minuten.

De eerste en laatste sessie zien we elkaar op locatie. We hebben een sessie van 2,5 uur om de doelen te bepalen, de eerste stappen te zetten en we sluiten af in stijl waar we jouw successen en proces vieren. 

Reading

Je krijgt een Gene Keys/ Human Design reading waarbij je inzicht krijgt in al jouw sterke punten en jouw uitdagingen. Je ontvangt de reading met een begeleidende sessie. Deze reading is een eye-opener en geeft zowel persoonlijk als professioneel richting en inzichten. De sessie vindt online plaats, ik sluit bij de sessie aan.

Support

Het is een proces van verandering, de juiste support is daarbij van groot belang. Je kunt me gedurende de vijf maanden dat we samen werken altijd via WhatsApp bereiken. Daarnaast hebben we op maandag en vrijdag een vast moment dat we elkaar spreken, ook via WhatsApp.

Opstelling

Aan de hand van ons vijf maanden doel onderzoek je met Veronika Nab welke elementen en mensen daarin van invloed zijn. Deze geef je concreet een plek in de ruimte. Zo krijg je visueel een beeld van wat er speelt.
Er ontstaan verrassende inzichten die een nieuwe kijk geven op de situatie. De sessie vindt in Amsterdam plaats.

Meditaties

We werken op bewust en onbewust niveau. Om de veranderingen te verankeren werken we met meditaties, geheel in lijn met jouw ontwikkeling. De meditaties zijn van jou en kun je onbeperkt gebruiken.

Mijn aanpak

 • Ik ben jouw grootste supporter en tegelijkertijd een goudeerlijke spiegel zodat jij groeit.

 • 100% commitment richting jouw groei als excellent leider.
   

 • Executive coaching en 10 jaar ervaring in Corporate Finance als leider. 
   

 • Een aanpak afgestemd op jou met een fundering op bewustzijnsmodellen en onderzoek. 
   

 • We werken op bewust en onbewust niveau naar excellent leiderschap en starten daarvoor bij zelf-leiderschap.

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor dit programma. We werken alleen samen als er een match is van beide kanten en jij openstaat voor een persoonlijke aanpak. Plan via onderstaande knop een afspraak in zodat we elkaar op korte termijn kunnen ontmoeten. 

De investering voor het vijf maanden programma bedraagt 7.500,- exclusief BTW. 

takecareofyourselfieAnouk8_edited.jpg

"I followed the 1 day conscious leadership retreat with Anouk. It was an atypical and mind-shifting experience, unlike any other coaching I took before. The retreat gives access to concrete tools, suggestions and new routines to find (back) both rest and confidence as a leader. I warmly recommend this beautiful and powerful program."

Erik - CEO

Reviews

Ben je enthousiast?

Ben je enthousiast over dit programma en wil je kennismaken en onderzoeken of het Bewust Leiderschap programma iets voor jou is? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 48 uur contact met je op. 

Tot snel!