Bewust

Leiderschap

Tijd voor verandering

Met deze bewustwording stel je nieuwe vragen en gaan jullie als organisatie de transformatie aan. Wat is de essentie van de organisatie? Is er een goede balans tussen geven en nemen? Tussen masculien en feminien? Handelen jullie consequent uit de waarden van de organisatie? Neemt de organisatie haar volledige verantwoordelijkheid voor haar acties en de impact die zij achterlaat?

Leiderschap begint bij bewustwording, bij jouw essentie. Wie ben jij? Wie wil jij zijn? Hoe ga je vanuit die authentieke plek jouw ruimte innemen en impact maken? Wat kom jij brengen en wat wil jij ontvangen?
 
Bewustzijn begint bij het naar binnen keren, bij jezelf recht in de spiegel aan kijken. Zonder filters en zonder wegkijken. De leider van de toekomst is zich bewust van zichzelf.

Leiderschap betekent ownership nemen. Ownership noem ik ook wel own-your-ship: de volledige verantwoordelijkheid nemen voor jouw overtuigingen en gedachten waar jouw acties en gedrag op gebaseerd is. Leiderschap start bij het naar binnen keren zodat je authentiek en vanuit jouw essentie jouw leiderschap met de buitenwereld kan delen. Nieuwe perspectieven en ideeën starten bij een nieuwe manier van kijken. Duurzame impact en groei start bij bewustwording.  

Vier maanden programma

Ben jij...
CEO, founder of impactmaker? En klaar voor een verdieping in de relatie met jezelf zodat je een verdieping en meer impact maakt in de (professionele) relaties met anderen? Wil jij een nieuwe balans vinden in jouw masculiene en feminiene kracht en daarmee een duurzame impact te maken binnen jouw domein of organisatie? 

In het bewust leiderschap programma gaan we vier maanden met de onderstaande thema's aan de slag. 

Remembrance

Bewust leiderschap begint bij bewust-zijn. Hoe bewust ben jij van jouw gedachten en acties? Wat is jouw rol binnen relaties en welke impact heeft dit op jouw leiderschap?
Bewust leiderschap begint bij bewust zijn. Om stil te staan wie jij in de essentie bent, waar jouw vuur van gaat branden en welke boodschap jij te delen hebt. Je keert deze maand naar binnen en onderzoekt vanuit liefde hoe jij jouw relaties aangaat.

Reconnect

De verbinding met jezelf staat centraal in alles wat we doen. De verbinding met jouw bewuste en onbewuste zelf en de verbinding met jouw gevoel, intuïtie en jouw essentie. Je verbindt je met jouw innerlijke kracht, jouw waarden en jouw purpose.

 

Rise

We maken de shift van zijn naar doen. Je staat letterlijk en figuurlijk op: vanuit jouw essentie, waarden en hogere doel. Je gaat je uitspreken vanuit de verbinding met jouw ware zelf. We vertalen jouw waarden naar actiepunten. We onderzoeken hoe jouw hogere doel tot uiting mag komen. 

Radiate

Je gaat volledig belichamen van alles waar jij voor staat. De keuzes die je maakt gaan van nature. Je spreekt vanuit jouw kracht. We vieren waar je de bewuste leider al volledig bent en onderzoeken waar je dit verder mag doorvoeren.

 

 • Gaan staan voor wie je bent en wat jij wilt?

 • Jouw authentieke kracht ontdekken en jouw zelfvertrouwen omarmen?

 • Bewuste keuzes maken vanuit innerlijke kracht en authenticiteit?

 • Jezelf schaamteloos op de eerste plaats zetten zodat jij een duurzame impact kunt maken?

 • De authentieke leider in jou alle ruimte gaan geven? 

Wil jij..
stress-preventie-consultant_edited.jpg

Het programma

Persoonlijke

sessies

Jij bepaalt naar welk doel we samenwerken, de thema's spelen daar een natuurlijke rol in.
We hebben iedere twee weken een online call van 90 minuten. We zien elkaar bij de kickstart live en eindigen het programma met een live sessie. 

Support

We werken intensief samen en je gaat een transformatie maken. Je kunt me tijdens het traject bereiken via WhatsApp en we hebben vaste momenten dat we elkaar daar treffen. 

Reading

Je krijgt een Gene Keys/ Human Design reading waarbij je een inzicht krijgt in al jouw sterke punten en jouw uitdagingen. Je ontvangt de reading met een begeleidende sessie. Deze reading is een eye-opener en geeft zowel persoonlijk als professioneel richting en inzichten. De sessie vindt online plaats.

Groepssessies

Tegelijkertijd met jou starten er nog vijf andere leiders. Geheel intuïtief en op basis van de behoefte van de groep creëer ik een groepselement. Je leert als groep van en met elkaar.

Meditaties

We werken op bewust niveau. Onbewust gebeurt er echter ook veel. Om de veranderingen te verankeren werken we met meditaties zodat de verandering op zowel bewust als op onbewust niveau wordt vastgelegd. De meditaties zijn van jou en kun je onbeperkt gebruiken.

Opstelling

Aan de hand van ons vier maanden doel onderzoek je met Veronika Nab welke elementen en mensen daarin van invloed zijn. Deze geef je concreet een plek in de ruimte. Zo krijg je visueel een beeld van wat er speelt.
Zo ontstaan er verrassende inzichten die een nieuwe kijk geven op de situatie. De sessie vindt in Amsterdam plaats.

Mijn belofte
 • Je bent je bewust van jouw gedachten, acties en ervaringen en de impact ervan op jouw leiderschap.

 • Je hebt de grootste blokkade die jou tegenhoudt om in je kracht te staan aangepast op bewust en onbewust niveau. 

 • Je kent en staat in verbinding met jouw persoonlijke waarden en hebt ze in jouw leiderschap geïmplementeerd. 

 • Je staat in verbinding met jouw feminiene waarden waardoor je daadkracht én compassievol leidt.

 • Je hebt jouw persoonlijke tribe aan vrouwen voor support en aanmoediging. 

De voordelen voor jouw werkgever
 • Een krachtige bewuste leider brengt innovatie en doorbreekt patronen die de organisatie tegenhouden in groei

 • Een zichtbaar rolmodel trekt meer bewuste leiders aan

 • Feminien leiderschap leidt tot meer productiviteit, effectief werken en minder ziekteverzuim. 

takecareofyourselfieAnouk10-min.jpg
 • Ik ben jouw grootste supporter en tegelijkertijd jouw eerlijke spiegel.

 • 100% commitment richting jouw groei als bewuste leider.
   

 • Professionele coaching en 10 jaar lange ervaring in de corporate en coachingswereld.
   

 • Een persoonlijke aanpak, geen vaste programma's of regels.
   

 • We werken op bewust en onbewust niveau en in zachtheid naar jouw einddoel.

Het eerstvolgende Bewust Leiderschap Programma start in september 2021Er worden maximaal zes leiders geselecteerd. De investering voor het programma in jezelf bedraagt €4.997* (excl. BTW).

Het volgende programma begint in januari 2022, je kunt jouw plek alvast reserveren.

*Het is mogelijk om in termijnen te betalen of de betaling gedeeltelijk via jouw werkgever te laten verlopen. 

Reviews

takecareofyourselfieAnouk8_edited.jpg

"Recentelijk gestart als coachee bij Anouk en wat een gave journey is dat! Anouk weet in al haar zachtheid de juiste groei en leerpunten bloot te leggen. De reis om in alle zachtheid mijn eigen krachtige vrouwelijkheid te ontdekken en mogen omarmen. Door Anouk leer ik dicht bij mijzelf te komen en te blijven, maar vooral hoe ik mijzelf in zachtheid staande kan houden in harde wereld. Een coachtraject die ik iedereen gun, maar ik hoop vooral dat ook andere vrouwen dit zichzelf gunnen. Dankjewel lieve Anouk, jouw coaching is echt next level. 

Daphne

Ben je enthousiast?

Ben je enthousiast over dit programma en wil je kennismaken en onderzoeken of het Bewust Leiderschap programma iets voor jou is? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 48 uur contact met je op. 

Ik neem binnen 48 uur contact met je op!