top of page

In media

Interview FemalexFinance

Voor FemalexFinance verzorgde ik de workshop Own-Your-Ship: Take your growth in your own hands. Voorafgaand aan de workshop interviewde FemaleXFinance mij over mijn visie op future-proof leiderschap en de skills die daarbij horen.

“It’s important that we learn to listen to understand instead of listen to react. I think we’re wired to listen to respond. But instead, listen to understand. How do you make sure that you understand the other person? And how do you make sure the other person understands you? So, be quick to listen and slow to speak.”


Benieuwd naar mijn tips? Lees hier het interview. 

Importance leadership2.png
Social media posts (2).png

Harper's Bazaar Business Club

Harper's Bazaar Business Club nodigde mij uit als expert om mijn visie op het voeren van goede gesprekken te voeren vanuit Bewust Leiderschap principes.

Er werd tevens een
artikel over de avond geschreven. 

Let's Explore Magazine

Voor het Internationale tijdschrift: Let's Explore Magazine mocht ik maar liefst acht pagina's vullen met mijn visie op Empowerment. Het is een persoonlijk verhaal geworden waarin je wordt meegenomen in de verschillende werelden waarin ik heb gewerkt en geleefd.

Benieuwd naar mijn verhaal en de andere inspirerende verhalen? Een exemplaar bestel je hier.

House 3 (1).png
Templates posts.jpg

Harper's Bazaar

De Harper's Bazaar Business Club is de community voor vrouwelijk leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en connectie. In de juli editie werd ik voorgesteld aan de members van deze mooie Business Club. 

Benieuwd naar het verhaal dat mij bracht op het pad van Bewust Leiderschap? De juli editie vind je hier.

Women in Financial Services - Podcast

WIFS heeft als missie om een betere balans te creëren tussen masculiene en feminiene waarden vanuit de financiële sector. Het is een ambitieus netwerk, dat samen met haar leden en partners een platform creëert voor gebalanceerd leiderschap, waarbij diversiteit en inclusiviteit bijdraagt aan een betere en gezondere financiële sector. 

Anouk werd geïnterviewd over haar visie op leiderschap. De aflevering is
hier te beluisteren.

House 3 (3).png
bottom of page