top of page

Bewust Leiderschap
Executive Mentorship

Voor executives die volledig zichzelf willen zijn terwijl ze een betekenisvolle impact creëren

Voor de leider van de toekomst

Je staat aan het roer van jouw organisatie of team en je bent op zoek naar de juiste balans. Je ervaart het als een uitdaging om de dagelijkse drukte te stroomlijnen met jouw lange termijn visie. Je streeft ernaar om gezien te worden als inspirerende leider en zoekt naar de tools om dat in de praktijk te brengen. Je wilt een veilige, inclusieve en inspirerende werkomgeving creëren en weet dat je, om dit te bereiken, jezelf nog beter moet leren kennen. Een inspirerende en toekomstbestendige leider beschikt over een grote mate van zelfkennis en zelfleiderschap. Jij bent klaar om daar stappen in te maken. 
Wat levert deze investering jou op?
 • Meer zelfkennis dat zich vertaalt naar authentiek leiderschap en excellent werkgeverschap

 • Zichtbaar authentiek leiderschap

 • Helderheid en focus op jouw visie en de impact die jij wilt creëren 

 • Vertrouwen in jezelf en jouw leiderschap skills

 • Een sterke fundering waar jij jouw keuzes en aanpak op baseert

Anouk Schaap CL.jpg

Foto: Sonja Luesing

"No strategy will be successful if leadership fails"

Je weet dat als jij persoonlijk groeit, jouw organisatie en team automatisch met je mee groeit. Het Executive Mentorship is voor CEO's, directeuren en leiders die met een concreet vraagstuk of doel aan de slag willen. Gedurende een periode van drie maanden werken we samen naar jouw doel toe.

De afgelopen twee jaar heb ik met veel leiders samengewerkt, als coach en als mentor. Ik merkte op dat met name de executives op zoek zijn naar een eerlijke spiegel (want die is er intern vaak niet), support (want ze voelen zich vaak alleen aan de top) en aan een onafhankelijke sparringpartner (intern is de onafhankelijkheid er niet) die meedenkt hoe je zowel in als aan je leiderschap en onderneming werkt. 
Het drie maanden mentorship is voor founders, CEO's en directeuren die:
 • met een concreet vraagstuk aan de slag willen 
 • behoefte hebben aan een sparringpartner die altijd bereikbaar is
 • een onafhankelijke, eerlijke en rechtvaardige spiegel waarderen
 • openstaan voor persoonlijke groei
 • willen groeien naar excellent werkgeverschap en bewust leiderschap

Dit programma is voor CEO's, directeuren en leiders die volledig zichzelf willen zijn en langdurige en betekenisvolle impact willen creëren. 
In de periode dat we samenwerken, werken we aan het vergroten van jouw bewustzijn op verschillende niveaus. Het eerste niveau van zelfbewustzijn staat op ieder moment centraal en krijgt de meeste aandacht. Jouw mate van zelfbewustzijn en zelfleiderschap zet de basis voor alle andere niveaus. De mate van bewustzijn is niet meetbaar of constant, het gaat om het continu trainen van het bewustzijn en daar plezier aan beleven. 

Jouw mate van zelfkennis, zelfleiderschap en zelfbewustzijn bepaalt in hoeverre jij groeit in jouw leiderschap. Jouw zelfbewustzijn bepaalt tevens in hoeverre jij groeit op de andere niveaus van bewustzijn en welke impact je daar maakt.  

We werken samen naar jouw doel toe en passen dit model toe waar nodig. Elke fase wordt ondersteund door tools en tips om het meteen in je (professionele) leven te implementeren. 
Social media posts.jpg
Mijn aanpak
 • Ik ben jouw grootste supporter en tegelijkertijd een goudeerlijke spiegel zodat je groeit in jouw (bewuste) leiderschap. 
   

 • ​100% commitment om jou te ondersteunen in jouw groei naar excellent leiderschap en een betekenisvolle impact.
   

 • 10 jaar ervaring in Corporate Finance (in Nederland, België en Frankrijk) als leider en adviseur op alle lagen in de organisatie. Ik werkte al op jonge leeftijd met bestuurders en Raad van Commissarissen samen. Ik ken organisaties van binnenuit, de belangen die meespelen en de druk en verantwoordelijkheid als zichtbare leider. 
   

 • Ik hanteer een persoonlijke aanpak, afgestemd op jouw organisatie. Ik baseer mijn werkwijze op leiderschapsmodellen, onderzoek, theoretische kennis en mijn jarenlange ervaring.
   

 • We werken op verschillende lagen van bewustwording: van zelfbewustzijn tot omgevingsbewustzijn. Jij wandelt jouw pad en ik loop met jou mee. 

Bewust Leiderschap.jpg

Wie is Anouk?

DSC_2372_edited.jpg

Het is haar kracht om een veilige omgeving te creëren waar je volledig jezelf kunt zijn en er mooie en authentieke gesprekken ontstaan. Anouk combineert haar corporate finance ervaring met haar passie voor leiderschap, ondernemen, bewustzijn en zelfontwikkeling als Executive Mentor. Anouk is een sterke visionair als het gaat over leiderschap en helpt leiders hun organisatie future-proof te maken.

 

Anouk heeft 10 jaar ervaring in Corporate Finance totdat ze haar eerste bedrijf oprichtte. De kennis en ervaring van zowel de corporate wereld als de wereld van ondernemen, bewustzijn en zelfontwikkeling brengt zij samen in haar werk. Zij draagt er aan bij door bewust leiderschap eigen te maken leiders groeien in zelfkennis en zelfleiderschap. Van hieruit groeit de organisatie als vanzelf naar excellent en betekenisvol werkgeverschap.

Anouk werkt samen met executives, founders en directors van verschillende organisaties. Daarnaast is ze aangesloten als Associate Partner van Boardtrust.

Foto: Sonja Luesing

Wil jij groeien in jouw leiderschap een veilige en inspirerende werkomgeving voor betekenisvolle groei creëren?

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor het Executive Mentorship van drie maanden. De investering bedraagt 10.000,- excl. BTW. 

We starten met een kick-off sessie van twee uur om jouw doel concreet te maken. Deze sessie vindt naar keuze in Amsterdam of online plaats. Het Mentorship geeft toegang tot drie uur coaching per maand, dit betekent elke twee weken een sessie van 90 minuten. Daarnaast ben ik onbeperkt bereikbaar als je wilt sparren, met een vraagstuk rondloopt of advies nodig hebt in een situatie waarin je het zelf niet weet. Je bepaalt dus zelf de mate waarin we samenwerken en hoe je groeit in deze periode. 


We werken alleen samen als er een match van beide kanten is. Laat onderstaand je gegevens achter dan nemen we binnen 48 uur contact op met je op.

Let's meet!

We nemen binnen 48 uur contact met je op!

Reviews

"Thank you for pushing me, for pushing my boundaries. You were a guide and a huge help. Thank you for helping me to open up. I didn't know I needed it, but it freed me and it made a huge impact. At the beginning I felt overwhelmed and I could't make time to reflect, knowing the importance of reflecting, I am now able to reflect with ease and happy to make time for it."

 

Florian - CEO from Berlin

bottom of page