top of page

Ben jij de leider van de toekomst?

Je staat aan het roer van jouw organisatie of team en je bent op zoek naar de juiste balans. Je ervaart het als een uitdaging om de dagelijkse drukte te stroomlijnen met jouw lange termijn visie. Je streeft ernaar om gezien te worden als inspirerende leider en zoekt naar de tools om dat in de praktijk te brengen. Je wilt een veilige, inclusieve en inspirerende werkomgeving creëren en weet dat je, om dit te bereiken, jezelf nog beter moet leren kennen. Een inspirerende en toekomstbestendige leider beschikt over een grote mate van zelfkennis en zelfleiderschap. Jij bent klaar om daar stappen in te maken. 

Je weet dat als jij persoonlijk groeit, jouw organisatie en team automatisch met je mee groeit. 
Het leiderschap van morgen

Met deze bewustwording stel je nieuwe vragen en ga jij als leider en daarmee jouw organisatie de transformatie aan. Wat is het uiteindelijke doel van de organisatie?  Handel je consequent vanuit jouw kernwaarden? Neemt jouw organisatie haar volledige verantwoordelijkheid voor de acties en impact die zij achterlaat?

Ben jij de leider van de toekomst die de organisatie future-proof maakt?

Leiderschap begint bij bewustwording, bij jouw kern. Wat voor leider ben jij? Op welke gebieden mag jij groeien? In hoeverre neem jij verantwoordelijkheid over jouw zelfleiderschap?
 
De leider van de toekomst is zich bewust van zichzelf en neemt de volledige verantwoordelijkheid over de impact die zij creëert via haar leiderschap en de organisatie.

Leiderschap gaat over eigenaarschap en dienstbaarheid. Eigenaarschap betekent dat jij de volledige verantwoordelijkheid neemt voor jouw overtuigingen en gedachten waar jouw acties, gedrag en impact uit voort vloeit. Leiderschap start bij het naar binnen keren zodat je authentiek en vanuit jouw kern jouw leiderschap met de buitenwereld kan delen. Nieuwe perspectieven en ideeën starten bij een nieuwe manier van kijken, dit vergt een nieuw niveau van bewustzijn.

Vier maanden Programma_edited.jpg

Bewust Leiderschap
Programma

Voor leiders die volledig zichzelf willen zijn terwijl ze een betekenisvolle impact creëren

Vier maanden Programma_edited.jpg
Wat levert deze investering jou op?
 • Groei in zelfkennis en zelfleiderschap dat zich vertaalt naar jouw professionele leiderschap

 • Zichtbaar authentiek leiderschap

 • Helderheid en focus op jouw visie en de impact die jij wilt creëren 

 • Groei in zelfkennis: de enige weg naar excellent leiderschap

 • Vertrouwen in jezelf en jouw leiderschap skills

 • De sterke fundering waar jij jouw keuzes en aanpak op baseert.

Dit zes maanden programma is voor CEO's en leiders die:
 • willen groeien naar excellent leiderschap
 • een toekomstbestendige organisatie willen neerzetten die bekend staat om een veilige, inclusieve en inspirerende werkomgeving
 • willen leiden en aansturen vanuit vertrouwen
 • een betekenisvolle impact willen maken
 • hoog willen scoren op employer branding
 • openstaan voor persoonlijke groei.

Dit programma is voor CEO's en directeuren die volledig zichzelf willen zijn terwijl ze een betekenisvolle impact creëren. 
In de periode dat we samenwerken, werken we aan jouw bewustzijnsvergroting op verschillende niveaus. Het eerste niveau van zelfbewustzijn staat op ieder moment centraal en krijgt de meeste aandacht. Jouw mate van zelfbewustzijn en zelfleiderschap zet de toon op alle andere niveaus en komt daarom telkens terug. De mate van bewustzijn is niet meetbaar of constant, het gaat om het continu trainen van het bewustzijn en daar plezier aan beleven. 

Jouw mate van zelfkennis, zelfleiderschap en zelfbewustzijn bepaalt in hoeverre jij groeit in jouw leiderschap. Jouw zelfbewustzijn bepaalt tevens in hoeverre jij groeit op de andere niveaus van bewustzijn en welke impact je daar maakt.  

We werken samen voor een langere periode zodat de veranderingen blijvend zijn en deze ook op onbewust niveau zijn geïntegreerd. 
Social media posts.jpg
Over mij en mijn aanpak
 • Ik ben jouw grootste supporter en tegelijkertijd een goudeerlijke spiegel zodat je echt groeit in jouw (bewuste) leiderschap. 
   

 • ​100% commitment om jou te ondersteunen in jouw groei naar excellent werkgeverschap en een betekenisvolle impact.
   

 • 10 jaar ervaring in Corporate Finance (in Nederland, België en Frankrijk) als leider. Ik ken jouw werkomgeving en uitdagingen en heb daar mijn aanpak op afgestemd zodat jij de tools hebt om het geleerde in de praktijk kunt brengen.
   

 • Een persoonlijke aanpak afgestemd op jouw organisatie gebaseerd op bewustzijns- en leiderschapsmodellen, onderzoek en theoretische kennis.
   

 • Werken op bewust en onbewust niveau naar inspirerend leiderschap en werkgeverschap en starten daarvoor bij zelf-leiderschap.

Wil jij groeien als marktleider in leiderschap een veilige en inspirerende werkomgeving voor betekenisvolle groei creëren?

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze nauwe samenwerking van zes maanden. We werken samen als er een match is van beide kanten en jij openstaat voor een persoonlijke aanpak. Plan via onderstaande knop een afspraak in zodat we elkaar op korte termijn ontmoeten. 

De investering van het zes maanden programma bedraagt 1o.000,- (excl. BTW). 

Vier maanden Programma_edited.jpg

Reviews

''Ik ben dichter bij mezelf komen te staan. Ik spreek me krachtig en authentiek uit en ik sta door onze samenwerking stevig voor mijn visie. Ik voel me rustig en tevreden over mijzelf en ik luister veel meer naar mijn gevoel, lichaam en intuïtie. Je was mijn grootste sponsor bent en 'right by my side', dat voelde heel fijn en waardevol. Dank je wel Anouk voor alles!! Ik heb zoveel geleerd de afgelopen maanden, dit is zo'n waardevolle ervaring geweest. Ik heb het gevoel dat ik een sterke fundatie heb gebouwd waar ik de rest van mijn leven iets aan ga hebben.''

 

Jessie - Head of People and Culture

bottom of page