One day

Retreat

De afgelopen eeuwen werd het leiderschap overheerst door masculiene waarden en eigenschappen. Resultaatgerichtheid, competitie en macht zijn hier voorbeelden van. Als masculiene waarden overheersen ga je je onbewust conformeren aan de meerderheid, waardoor je jouw authenticiteit kunt verliezen. Jouw authenticiteit is jouw grootste kracht om het verschil te maken en grote veranderingen te realiseren. 

Feminiene eigenschappen zoals verbinding, inclusiviteit, vertrouwen en vrijheid zijn afgestemd op het grotere geheel, op het samen doen en het draait om de relatie. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat deze eigenschappen niet kunnen ontbreken om een positieve impact te maken. Sterker in verbinding komen met deze eigenschappen is key voor de bewuste leider.

Je niet meer conformeren aan de meerderheid maar je juist verbinden met jouw authentieke kracht is de sleutel naar duurzame impact. Je verbinden met zowel jouw masculiene als jouw feminiene waarden zorgt ervoor dat je op een daadkrachtige en tegelijkertijd duurzame manier impact maakt. 

Tijd voor verandering

One Day retreat

Ben jij...
Een pionier op het gebied van leiderschap? Sta jij open om in verbinding te komen met zowel jouw feminiene als jouw masculiene waarden? Wil jij jouw bewustzijn verdiepen en leren hoe je jouw team hierin meeneemt? 

Dit programma is zowel voor vrouwelijke als mannelijke leiders.

Tijdens het one-day retreat werken we één dag samen om jouw aanpak naar bewust leiderschap te bepalen. De ochtend staat in het teken van naar binnen keren, bewustzijn, zelfkennis en zelfreflectie. In de middag maken we een praktische vertaling hoe jij van binnenuit een krachtige en authentieke leiderschapsstijl neerzet. 
 • Jouw authentieke kracht ontdekken en jouw zelfvertrouwen omarmen?

 • Bewuste keuzes maken vanuit innerlijke kracht en bewustzijn?

 • Jezelf schaamteloos op de eerste plaats zetten zodat jij een duurzame impact kunt maken?

 • De authentieke leider in jou alle ruimte gaan geven? 

En wil jij?
takecareofyourselfieAnouk10-min.jpg
Eendaags programma
De ochtend staat in het teken van jou, naar binnen keren en bewustwording. Je komt dieper in verbinding met jouw kern en jouw waarden. We stemmen af op jouw visie op leiderschap en het doel waar je dit jaar naartoe wilt werken. Vervolgens onderzoeken we de blokkades die jouw doel in de weg staan en transformeren deze.
 
De middag maken we een praktische vertaalslag naar jouw huidige rol en de implementatie van jouw nieuwe aanpak. Je gaat naar huis met een concreet plan dat je dit jaar in de praktijk gaat brengen. Na drie weken hebben we follow-up call waarin we bespreken hoe het gaat en waar je tegenaan loopt.

Ik heb maandelijks vier plekken beschikbaar voor deze retreat dag. We maken kennis via een call om te onderzoeken of we een match zijn. Op basis van jouw woonplaats doe ik een voorstel qua locatie. 
 
De investering voor deze dag bedraagt €1.497* (excl. BTW).

Als je na een tijdje merkt dat je meer verdieping wilt kun je doorstromen naar het vier maanden  Leiderschapsprogramma die van start gaat in mei of september 2021.


*Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen of de betaling via jouw werkgever te laten verlopen. 

Mijn aanpak
 • Ik ben jouw grootste supporter en tegelijkertijd jouw eerlijke spiegel.

 • 100% commitment richting jouw groei als bewuste leider.
   

 • Professionele coaching en 10 jaar lange ervaring in de corporate en coachingswereld.
   

 • Een persoonlijke aanpak, geen vaste programma's of regels.
   

 • We werken op bewust en onbewust niveau en in zachtheid aan jouw plan van aanpak.

Reviews

takecareofyourselfieAnouk8_edited.jpg

"Recentelijk gestart als coachee bij Anouk en wat een gave journey is dat! Anouk weet in al haar zachtheid de juiste groei en leerpunten bloot te leggen. De reis om in alle zachtheid mijn eigen krachtige vrouwelijkheid te ontdekken en mogen omarmen. Door Anouk leer ik dicht bij mijzelf te komen en te blijven, maar vooral hoe ik mijzelf in zachtheid staande kan houden in harde wereld. Een coachtraject die ik iedereen gun, maar ik hoop vooral dat ook andere vrouwen dit zichzelf gunnen. Dankjewel lieve Anouk, jouw coaching is echt next level. 

Daphne

Ben jij enthousiast?

Ben je enthousiast over deze dag en wil je kennismaken en onderzoeken of het iets voor jou is? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 48 uur contact met je op. 

Tot snel!