In-company
Training

Tijd voor vernieuwing

Met deze bewustwording stel je nieuwe vragen en gaan jullie als organisatie de transformatie aan. Wat is de essentie van de organisatie? Is er een goede balans tussen geven en nemen? Tussen masculien en feminien? Handelen jullie consequent uit de waarden van de organisatie? Neemt de organisatie haar volledige verantwoordelijkheid voor haar acties en de impact die zij achterlaat?

Leiderschap begint bij bewustwording, bij jouw essentie. Wie ben jij? Wie wil jij zijn? Hoe ga je vanuit die authentieke plek jouw ruimte innemen en impact maken? Wat kom jij brengen en wat wil jij ontvangen?
 
Bewustzijn begint bij het naar binnen keren, bij jezelf recht in de spiegel aan kijken. Zonder filters en zonder wegkijken. De leider van de toekomst is zich bewust van zichzelf.

Leiderschap betekent ownership nemen. Ownership noem ik ook wel own-your-ship: de volledige verantwoordelijkheid nemen voor jouw overtuigingen en gedachten waar jouw acties en gedrag op gebaseerd is. Leiderschap start bij het naar binnen keren zodat je authentiek en vanuit jouw essentie jouw leiderschap met de buitenwereld kan delen. Nieuwe perspectieven en ideeën starten bij een nieuwe manier van kijken. Duurzame impact en groei start bij bewustwording.  

Drie maanden programma

Voor scale-ups en vernieuwers die de stap durven te zetten naar bewustzijn binnen de organisatie. Nadat we hebben besloten om samen te werken maak ik een opmaat programma voor jouw team. Onderwerpen die centraal staan in de drie maanden dat we samen werken zijn: Bewustzijn, Leiderschap en indien gewenst gaan we aan de slag met het voorkomen van stress en energiemanagement. 

Ik geloof dat onze maatschappij en het bedrijfsleven meer bewustzijn nodig heeft . Meer bewustzijn van wie we zijn en wat we dagelijks met ons meebrengen. Welke overtuigingen beperken groei, van jou en het team? Wat uit het verleden wordt er in het hier en nu geprojecteerd? In welke mate kun je jouw authentieke zelf zijn en is er ruimte voor de volledige potentie in het team? Waar ligt er ruimte voor groei en meer creatie? Er dient ook bewustzijn te komen over de disbalans die er momenteel is tussen masculiene en feminiene waarden. Vanuit een balans wordt er impact gemaakt met oog op de lange termijn en een impact waar alles en iedereen beter van wordt. 

De drie maanden dat we samenwerken is een transformerende reis, voor zowel de deelnemers als de organisatie.
DSC_0818%20copy_edited.jpg

Bewustzijn

Meer bewustzijn komt gedurende het hele programma naar voren. Je maakt een reis naar binnen, zowel alleen als met de groep. Je leert jezelf nog beter kennen en maakt verbinding met jouw authentieke zelf zodat je nog meer in je kracht komt te staan. Er komt meer bewustzijn over de dynamiek als groep. Heeft iedereen ruimte om zichzelf te zijn en ruimte te geven aan de innerlijke kracht? Hoe bewuster jij en het team is des te meer positieve impact er gemaakt wordt. 

Stressmanagement

Stress en burn-out zijn een resultaat van het onbewust-zijn en het niet nemen van leiderschap. In de drie maanden kan er -indien gewenst- een specifieke focus gelegd worden op stressmanagement. Stress brengt een energie met zich mee die impact heeft op het hele team. Door het bewustzijn te trainen en leiderschap te nemen voorkom je onnodige stress en breng je meer creativiteit, effectiviteit en ontspanning in het team. 

Leiderschap

Leiderschap staat in mijn ogen voor ownership. Ik ga jullie challengen om de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor jouw overtuigingen (die mogelijke groei in de weg kunnen staan), de rol die je inneemt binnen het team (en jezelf laat nemen) en de impact die je maakt. Als iedereen volledige verantwoordelijkheid neemt is er meer ruimte voor het maken van een bewuste impact.

Resultaat

Een effectief team die haar tijd besteedt aan het maken van een innovatieve impact. Een team dat écht samenwerkt doordat er ruimte is gemaakt voor alle authenticiteit binnen het team. Een team dat altijd zichzelf als persoon en als groep op nummer één heeft staan voor een duurzame impact. Een team dat haar volledige ownership neemt en daardoor  in haar kracht staat. 

  • Meer verbinding en begrip binnen het team?

  • Effectieve, energieke en creatieve werknemers?

  • Bewuste werknemers die niet uitvallen door langdurige stress?

  • Kennis en tools die jullie kunnen inzetten voor meer bewustzijn en leiderschap binnen het team?

Willen jullie?

Own-your-ship


Taking full responsibility for your believes, thoughts, actions, emotions, direction and impact.

"

Dit programma is geschikt voor een team van maximaal 8 deelnemers.
Na een uitvoerige kennismaking beslissen we of we gaan samenwerken. Indien we beide enthousiast zijn maak ik een voorstel op-maat. Ik werk met verschillende experts samen die ik inbreng als ik daar ruimte voor zie een belangrijk toegevoegde waarde in zie. 

Investering: vanaf 15.000,-

Reviews

Fosbury%26SonsPrinsengracht0902-min_edit

"Anouk heeft een onverwachte bijzondere sessie gegeven voor onze members binnen Capital C. De sessie Conscious Leadership met het thema TRUST bracht de rust goed binnen bij onze members. Het was een leuke en creatieve manier om de ogen weer te openen na een moeilijke periode tijdens de pandemie in onze werkomgeving. Anouk is een vriendelijke en zeer krachtige vrouw, die de kracht ook heel mooi kan overbrengen. En dat is echt een toegevoegde waarde voor onze Members en Collega’s. Wij zien haar graag terug in Capital C Amsterdam".

 

Koen- Director Operations Capital C