seasandstories 2019 - zonder logo-129.jp

Key-note
speaker

Het is haar kracht om een veilige omgeving te creëren zodat iedereen volledig zichzelf kan zijn en er mooie en authentieke gesprekken ontstaan. Anouk combineert haar corporate finance ervaring met haar passie voor leiderschap, ondernemen, bewustzijn en zelfontwikkeling als spreker, coach en trainer. Anouk is een sterke visionair als het gaat over leiderschap en helpt leiders hun organisatie future proof te maken.

 

Anouk heeft 10 jaar ervaring in Corporate Finance totdat ze haar eerste bedrijf oprichtte. De kennis en ervaring van zowel de corporate wereld als de wereld van ondernemen, bewustzijn en zelfontwikkeling brengt zij samen in haar werk als spreker, trainer en executive coach. Door bewust leiderschap eigen te maken groeien leiders in zelfkennis en zelfleiderschap waardoor zij groeien naar excellent en betekenisvol werkgeverschap.
 

Anouk spreekt over de thema's:

  • (Persoonlijk) Leiderschap

  • Inspirerend werkgeverschap

  • Het creëren van een veilige en vertrouwde werkcultuur

  • Energiemanagement

  • Vertrouwen binnen je team en organisatie


Klanten als ABN AMRO, Capital C en Soho House gingen je voor. 

Prijsindicatie: 1.500,- en 4.000,- (excl. BTW)

Sprekersagenda 2022

Vrijdag 13 mei:
Key-note talk voor het management van Tata Consultancy Services

Donderdag 19 mei:
Eendaagse workshop Bewust Leiderschap voor C-level executives

Donderdag 16 juni:
Spreker en moderator bij TNW Conference

DOWNLOAD
mijn visie en aanbod hier

Public speaker Anouk Schaap_edited.jpg

Reviews

"Anouk heeft een onverwachte bijzondere sessie gegeven voor onze members binnen Capital C. De sessie Conscious Leadership met het thema TRUST bracht de rust goed binnen bij onze members. Het was een leuke en creatieve manier om de ogen weer te openen na een moeilijke periode tijdens de pandemie in onze werkomgeving. Anouk is een vriendelijke en zeer krachtige vrouw, die de kracht ook heel mooi kan overbrengen. En dat is echt een toegevoegde waarde voor onze Members en Collega’s. Wij zien haar graag terug in Capital C Amsterdam".

Koen- Director Operations Capital C