seasandstories 2019 - zonder logo-129.jp

Interactief

seminar

Op het (virtuele) podium staan is wat ik het allerliefste doe. Je kunt kiezen tussen een key-note talk of een interactieve workshop. Samen bespreken we de behoefte van het publiek en creëer ik een opmaat programma. Mijn kennis en passie ligt bij de thema's: bewustzijn, leiderschap en stress-/ energiemanagement. Eén van deze onderwerpen staat centraal. 

In mijn werk breng ik mijn passies samen en werk vanuit meer bewustzijn naar bewuste keuzes en een bewuste impact. Ik sta voor interactieve sessies zodat deelnemers voor zichzelf onderzoeken wat bewust-zijn voor hen betekent. Meer bewustzijn en leiderschap nemen zorgt automatisch voor minder stress. 
Nieuwsgierig? Laten we kennis maken en ontdekken of we een match zijn!

Reviews

DSC_0818%20copy_edited.jpg

"Mijn samenwerking met Anouk - in mijn rol als D&I consultant bij ABN Amro - heb ik als heel prettig ervaren. Anouk is een fijn mens, luistert goed en heeft een eigen, verfrissend geluid. Ze begrijpt de corporate wereld, wat helpt. Ze maakt inzichtelijk - in theorie en gevoel - hoe zachtheid, authenticiteit en liefde bijdragen aan leiderschap en geeft dit op een mooie manier vorm in de sessies die zij verzorgt. Haar sessie was een waardevol onderdeel van de bankbrede Diversity & Inclusion Week."

​​

Marita Bruning - ABN AMRO